Az oldal nem az Inlernet hivatalos oldala. A hivatalos Inlernet oldal: inlernet.com/inlerklub
Vissza a lista oldalra

Puebla - Inlernet együttműködés

Február második felével létrejött együttműködés következtében még jelentősebb előnyre tehetnek szert mivel a meglévő 12.000 termékpartner körülbelül még 10.000 termékpartnerrel bővült közvetve az Inlernet előnyeit (vásárlások után visszatérítés) nyújtó partnerek száma.

Ennek az együttműködésnek köszönhetően több multiba is sikerült az inlernetnek bejutnia - de azért amennyiben lehetőséged van Inlernetes magyar vállalkozónál vásárolj, he erre nincs lehetőséged akkor legalább magyar terméket válasz, hogy támogasd a hazai vállalkozókat és termelőket.

Ha Tescoban is szeretnél kedvezményes feltételekkel vásárolni, akkor mindenképpen még most regisztrálj az alábbi linken, s írj nekünk, hogy egy rövid e-mailben le tudjuk írni, hogy hogyan tudsz 5% kedvezményt kapni minden termékre! Hamarosan DM, Media Markt, Auchan és további multiknál is elfogadják a utalványainkat.

Mennyit költesz egy hónapban átlag (élelmiszerre, elektronikai és informatikai eszközökre vagy bármi másra akár még telefon előfizetésre is)? Én körülbelül 80.000 ft-ot átlagban az átlagos 5-7%-os jóváírással így havonta 4.000-6.000-ot takarítok meg az Inlernet zseniális rendszerének köszönhetően. 

Takaríts meg te is és regisztrálj most!

Ha bármi kérdésed van akkor írj nekünk