Az oldal nem az Inlernet hivatalos oldala. A hivatalos Inlernet oldal: inlernet.com/inlerklub
Vissza a lista oldalra

Inlernet Vásárlói és Inlernet Ajánlói visszatérítések

Az Inlernet törzsvásárlói rendszerben sok különböző jutalék fajta található. Ezeket szeretnénk kicsit rendbe tenni, leírni mi mikor és miért jár, hogy ezáltalá egyszerűbb legyen megérteni azt a fantasztikus lehetőséget ami előtted áll jelenleg.

Első ilyen kis írásunkba a 10% Vásárlói és 5%-os ajánlói visszatérítésekről lesz pár sorban szó. 

10%-os Vársárlói visszatérítés

Mikor a magyar tulajdonú Inlernet termékpartnernél vásárolsz, akkor vásárláskor meg kell adnod Inlernet azonosítódat. (Fontos, hogy helyesen add meg, mert ez alapján azonosít be az Inlernet törzsvásárlói rendszer és ez alapján kerül vásárlási visszatérítésed saját jutalék számládra). A vásárlásnál vagy később a termékpartner a vásárlásodat és annak értékét az azonosítóddal felviszi az Inlernet partneri webirodájába.

Az így rögzített vásárlásokból származó kedvezményeket a termék partnernek havonta egyszer el kell utalnia az Inlernetnek. Az összeg megérkezését követően az Inlernet az így befolyt összeg 10%-át helyezi el a te virtuális jutalék számládra között.

Az így gyűjtött összeget utalvány vagy banki utalás formájában veheted ki, majd költheted el!

5%-os Ajánlói visszatérítés

Egy apróságban különbözik ez a vásárlói visszatérítéstől, de az igen fontos kis apróság :). Ebben az esetben nem neked kell vásárolnod, hanem valamelyik ismerősöd vásárol akit te hívtál meg. És az ő vásárlássa után járó Inlernet kedvezmény 5%-át az Inlernet a te jutalékszámládra fogja elhelyezni. 

Az így gyűjtött összeget is utalvány vagy banki utalás formájában veheted ki, majd költheted el!

Visszatérítés kalkulátor

Csináltunk facebook oldalunkra egy kis egyszerű kalkulátort amivel körülbelül ki tudod számítani, hogy mennyi pénzt tudsz keresni az Inlernet visszítérítések révén.

A visszatérítés kalkulátort az alábbi linken éred el

https://www.facebook.com/inlernetklub.hu/app_195376230641050

A kitöltésnél a következő adatokat kell megadnod

- "Havonta mennyit költesz a rezsin kívül (boltokban)": te mennyit költesz éllelmiszerre, autóra, elektronikai kütyükre ... Mindenre amit megvehetnél magyar kiskereskedőktől is.

- "Ismerőseid közül hányan regisztrálnak": ha ismerőseidnek elmondod megmutatod, hogy hogyan működik az inlernet törzsvásárlói rendszere, hányan fognak közüllük beregisztrálni. Tapasztalatok alapján 10-15% az aki megérti a rendszer működését és észreveszi, hogy csökkentheti kiadásait az Inlernet törzsvásárlói rendszerrel. Így ide írd be az ismerőseid számát.

- "Regisztrált ismerőseidhez regisztrálnak": meg kell adnod, hogy ismerőseid közül átlagban hány új tagot regisztrálnak be. Ha nem bízol bennük, vagy nem szeretnek dolgozni akkor írj be kis számot :)

- "Havonta mennyit költenek a rezsin kívül (boltokban)": végül add meg, hogy barátaid mennyit költhetnek átlagban. Itt én azt javaslom neked, hogy a te összegedet add meg, mert hasonló hasonlókat vonz ...

Ezeket ha kitltötted akkor már csak a Jutalék számítása gombra kattints rá és máris láthatod ha be vagy regisztrálva az Inlernetbe (ha még nem akkor klikk ide gyorsan!) és barátaid is be lennének regisztrálva (regisztrálj és mond el nekik mit csináljanak - ha kell ebben szívesen segítek), akkor havonta az általad megadott kiadások alapján mennyi pénzt kereshetnél.

Még egy fontos dolog

Írd fel és tedd ki jól látható helyre ezt az összeget, mert ez még csak a kezdet ;)

Az így gyűjtött összeget utalvány vagy banki utalás formájában veheted ki majd költheted el!