Az oldal nem az Inlernet hivatalos oldala. A hivatalos Inlernet oldal: inlernet.com/inlerklub
Vissza a lista oldalra

Az Inlernet születésnapi rendezvény ajándékokkal

Szeretném felhívni a figyelmedet az Inlernet következő rendezvényére, melyre 2013. 08. 31-én kerül sor a Lurdy Konferencia Központban.

Az Inlernet ezen a napon ünnepli a Törzsvásárlói rendszer 7. születésnapját!

Ezen a napon az ünnepelt ad ajándékot a rendezvényen részt vevő törzsvásárlók számára, mely ajándékok a következők:

1. ajándék

Minden résztvevőnek, kivétel nélkül, az augusztus havi vásárlási forgalmát átállítja az Inlernet 90.000 Ft-ra, így élvezheti az ezzel kapcsolatos előnyöket (Személyes Bónusz-Jog értékének jóváírása;  +12 darab virtuális extra Jog-hely; Jutalékszámlára való könyvelés az Utalványszámla helyett) a szeptemberi hónapban!

2. ajándék

A rendezvény utolsó óráján résztvevők között, 77 Törzsvásárlónként 1 darab Személyes Bónusz-Jog kisorsolásra kerül a helyszínen!

3. ajándék

Az Inlernet számára fontos, hogy támogatóként aktív szerepet vállaljon hazai és nemzetközi egyesületek, alapítványok életében, ezzel is értéket teremtve.

Augusztus 23-án, Weisz Fanni hallássérült volt szépségkirálynő nevével fémjelzett Csend Hangja Klaszter számára rendezett jótékonysági aukció kiemelt támogatójaként segít az Inlernet.

Magyarország legnagyobb jótékonysági divatbemutatójához olyan sztárok adták a nevüket mint Szabó Győző, Hajas László, Gesztesi Károly, Éder Krisztián (SP), Konkoly Ági (volt szépségkirálynő).

Az Inlernet 3. ajándékaként kisorsolásra kerül az Inlernet-Napra 08. 20-ig jelentkezők között 10 db 2 fő részére szóló VIP meghívó a rendezvényre.