Az oldal nem az Inlernet hivatalos oldala. A hivatalos Inlernet oldal: inlernet.com/inlerklub
Vissza a lista oldalra

2013 júliusi Országos rendezvény információi

Ha nem voltál ott, akkor bánhatod, mert fantasztikus napon vagyunk túl. Rengeteg új információt hallottunk az előadóktől és az előadások is fantasztikusak voltak. Sok új emberrel ismerkedhettünk meg.

Pár pontban gondoltam összefoglalom az elhangzottakat, hogy aki nem volt ott ahhoz is eljussanak a legfrissebb  információk.

Új funkcióval bővült a törzsvásárlói webiroda

A Karrier és Jutalék listában elérhetővé vált az összes, csapatunkba tartozó Törzsvásárló elérhetősége, mindössze a Törzsvásárló ID számára kell kattintani, és megjelenik az email cím, a telefonszám, és a lakcím. 

Rendelhetőek a saját névjegykártyák

Már lehetőség van Inlernetes saját névjegykártyák megrendelésére, amelyet a www.inlernet.com weboldalon, a Letöltések menü pontban található nyomtatványon lehet igényelni. Fontos, hogy a név alatt Inlernetes pozíció megjelölés nem, de más titulus megjelölhető, pl.: Vásárlási Tanácsadó vagy Termékpartneri Referens.

Megnyílt a lehetőség a gépkocsi matricák felhelyezésére

Országos lefedettséggel megnyílt a lehetőség a gépkocsi matricák felhelyezésére, tehát nem kell e miatt mindenkinek Budapestre jönnie, már sokan jelentkeztek, jelentkezz Te is, ha van gépkocsid, és használd ki rendkívüli előnyeit. Erre vonatkozólag a jelentkezőknek minden információt megad az Ügyfélszolgálat és az Inlernet weboldal http://www.inlernet.com/hu/HU442377/content/gepjarmureklam.

A letöltések menüpontban elérhető, hogy a foglalódat hogyan használhatod fel

A weboldalon a Letöltések menü pontban megtalálható és letölthető a „Vásárlás típusok és jóváírások összefoglaló táblázata”, amely többek között megmutatja, hogy hogyan tudod a már meglévő Foglalódat készpénzben megkapni a Jutalék számládra. Ezt követően a készpénzre váltott Foglalót 100%-osan felhasználhatod Inlernet Utalvány megrendelésére, vagy kikérheted a bankszámládra, és bármire elköltheted!

Megéri termékpartneri referensé válnod

A jövőben mindenkinek érdemes Termékpartneri Referenssé válnia, mert az általa kötött kerekedői és szolgáltatói szerződések után a Teljes Törzsvásárlói forgalom árengedményének az 1%-át megkapja. Ehhez egy Referensi képzésen kell részt venni, amelyre az info@inlernet.com e-mailre írt kérelemmel kell jelentkezni. E mellett a webirodában kötelező leadni a jelentkezést a rendezvényre is!

Termékpartnerek újboli megkeresése rendbetétele folyamatban

Gőzerővel tisztítjuk a Termékpartneri listát, hogy minél hamarabb kizárólag csak azok a Termékpartnerek legyenek a weboldalon, akik valóban léteznek, és továbbra is adják a kedvezményeket, de Téged is kérünk arra, hogy segítsd a munkánkat, és amennyiben olyan Termékpartnerrel találkozol, aki már nem létezik, vagy nem akar Termékpartner lenni, akkor ezt haladéktalanul jelezd az Ügyfélszolgálat felé. Köszönjük segítségedet!

Következő rendezvény

A következő Inlernet rendezvény 2013. 08. 31-én, szombaton lesz melyre Téged is szeretettel várunk. Fontos, hogy a rendezvény díja 3 000 Ft, melyet utalványszámláról is el lehet utalni, de a helyszínen kézpénzben is ki lehet fizetni. A rendezvényre a webirodában a Műveletek menüpont alatt lehet jelentkezni.