Az oldal nem az Inlernet hivatalos oldala. A hivatalos Inlernet oldal: inlernet.com/inlerklub
Vissza a lista oldalra

2013 augusztusi Inlernet rendezvény információi

Izgalmasan és gyorsan eltelt a szombati születésnapi Inlernet nap a Lurdy házban. Körülbelül 300 résztvevővel elsőként kaptunk olyan izgalmas információkat amiket úgy érzem meg kell osztanom mindenkivel :)

Az Inlernet-nap előadásainak főbb információi:

1. Összehasonlítottuk az Inlernet korábbi struktúrájával a mostani átalakulás utáni törzsvásárlói rendszert. Mely alapján 2 helyet 4 szint mélységről kapunk visszatérítést. Jogok kezelése fejlődött. Bónuszjogok korábbi "hibáit" is javították.

2. Több meglepetést is tartalmazott a rendezvény. Kilátásba kerületek hamarosan új országokban nyitás - ami hatalmas lehetőség számunkra. - Illetve felpörgette fantáziánkat egy érdekes szókapcsolat (Inlernet számla), részleteket nem árultak el de szerintünk elég egyértelmű :). Mostantól szabad a referensi megkeresés azaz a még meg nem keresett referenseket bárki felkeresheti! Minden Inlernetes vásárlás után járó Inlernet kedvezmény után 1% jutalék jár a termékpartner referensének!

3. Hasznos információkat kaptunk, hogy hogyan élhetünk egészségesebben. Táplálkozással, mozgással és mentális kikapcsolódással egyetemben. Érdekes kis előadást tartott nekünk Ders - de vega azért nem leszek :D

4. Tonk Emil vidám hangvételű előadását se lehet írásban visszaadni. Sok-sok vicces szófordulat közé bújtatta az élet és a boldog boldogulás rejtelmeit. S sok kis gondolatmorzsát vetett el, hogy hogyan viselkedjünk az üzleti életben